Автоновини

Відео: Range Rover подолав 999 сходинок на шляху в «Небесні врата»

Компанія Land Rover опублікувала відеоролик, в якому показано, як гібридний позашляховик Range Rover Sport P400e долає величезні сходи на горі Тяньмень в Китаї. Автомобіль зміг забратися по 999 сходинках і досягти печери «Небесні врата».

Позашляховиком керував китайсько-нідерландський гонщик Тун Хопінь, який виступає за колектив Jaguar Racing в чемпіонаті електричних болідів Формула Е. Спершу автомобіль проїхав по складній гірській дорозі, що складається з 99 крутих поворотів, а потім подолав сходи з 999 крутих сходинок.

«Я брав участь в тестах Формули-1, перемагав в класі LMP2 в 24-годинах Ле-Мана і змагався у Формулі Е, але безумовно це був один з найскладніших заїздів за мою кар’єру», – зізнався Хопінь.

Оновлений позашляховик Range Rover Sport, який отримав гібридну версію P400e, був представлений восени 2017 року. Склад силової установки новинки включив дволітровий бензиновий турбомотор потужністю 300 к.с. і електричний двигун, який видає 114 сил. В сумі агрегати розвивають 404 сили.

До 100 км / год гібридний Range Rover Sport розганяється за 6,7 секунди, а його максимальна швидкість складає 220 кілометрів на годину. На одній електротязі машина може проїхати 50 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook