Автоновини

Skoda Octavia отримала цифрову приладову панель

Фото: Skoda

Ліфтбек Skoda Octavia буде пропонуватися з повністю цифровою панеллю приладів. Дана опція з’явилася в переліку додаткового обладнання моделі на чеському сайті автовиробника, повідомляє Auto-motive.

Цифрова приладова панель запозичена у компактного кросовера Karoq, який дебютував навесні минулого року. Заміна колишніх аналогових циферблатів на нову панель приладів обійдеться покупцеві в додаткові: 8 900 чеських крон, що еквівалентно приблизно 350 євро (близько 11 700 гривень).

Передбачається, що публічний дебют Skoda Octavia з цифровою панеллю приладів відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні. На цьому ж мотор-шоу також дебютує оновлена ??Skoda Fabia.

У Україні Skoda Octavia пропонується з 1,6-літровим атмосферним мотором потужністю 110 к.с., а також з наддувними агрегатами робочим об’ємом 1,4 і 1,8 літра, що розвивають 150 і 180 кінських сил відповідно. Крім того, доступний «заряджений» варіант з 230-потужним дволітровим двигуном. Ціни на Octavia починаються від 469 193 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook