Автоновини

Mercedes опублікував перші знімки конкурента Porsche Panamera

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала перші офіційні знімки серійного чотирьохдверного суперкара AMG GT, покликаного скласти конкуренцію Porsche Panamera. Публічна прем’єра новинки, як очікується, відбудеться в березні в рамках Женевського автосалону, повідомляє Auto-motive.

Судячи з фотографій, зовні товарний автомобіль буде нагадувати концепт-кар AMG GT Concept, представлений навесні минулого року. Крім того, чотиридверний суперкар отримає активний задній спойлер, який буде автоматично висуватися після досягнення певної швидкості.

За попередніми даними, новинку оснастять чотирилітровим битурбо мотором V8 потужністю близько 600 кінських сил. Крім того, в подальшому чотиридверний Mercedes-AMG GT буде пропонуватися з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від електромережі, створеної на основі цього ж двигуна. Сумарна віддача агрегатів перевищить 800 кінських сил.

Нова спортивна модель Mercedes-AMG покликана замінити в лінійці нинішній CLS 63 AMG і поборотися за покупців з Porsche Panamera. Як очікується, серійне виробництво новинки почнеться у вересні, а перші автомобілі доберуться до покупців до кінця поточного року

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook