Автоновини

В Індії випустили 320-потужний спорткар

Фото: Motoroids

Індійська компанія DC Avanti представила свою другу модель TCA, що стала наступником спорткара Avanti. Новинка отримала двигун потужністю 320 кінських сил, повідомляє Auto-motive.

Купе побудовано на істотно модернізованому шасі Avanti. У зовнішності автомобіля використані елементи, що нагадують дизайн знаменитих суперкарів, включаючи Ferrari LaFerrari, Pagani Zonda і Acura NSX.

Купе TCA оснастили 3,8-літровим атмосферним агрегатом V6, що розвиває 320 кінських сил. Двигун працює в парі з новою шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Новинка здатна прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,5 секунди, а її максимальна швидкість примусово обмежена на позначці 200 км на годину.

Назва TCA утворена від «Титан, карбон і алюміній». При цьому поки не повідомляється, з яких саме матеріалів виконаний сам автомобіль. Також не відома і його маса. Наприклад, спорткар Avanti, оснащений дволітровим 320-потужним турбомотором, важив більше 1,5 тонни.

Тираж спорткара DC TCA обмежать 299 екземплярами, вартість кожного з яких складе трохи більше 60 тис. доларів. На даний момент індійська компанія вже отримала близько 60 замовлень на купе.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook