Автоновини

Mercedes розробить катер в стилі гіперкара Project One

Фото: Mercedes

Компанія Mercedes-AMG і Cigarette Racing розроблять новий спортивний катер. Надзвичайно швидкий човен отримає назву Cigarette Racing 515 Project ONE і буде представлений ??в Майямі на наступному тижні. Судячи з тизерного зображення, дизайн нового катера буде нагадувати гібридний гіперкар Project One.

Всі технічні характеристики човна поки тримаються в секреті. Основою для силової установки однойменного гіперкара став 1,6-літровий агрегат V6, здатний розкручуватися до 11 000 оборотів в хвилину. У двигуні застосували пневморозподільники замість стандартних пружинних клапанів, а також турбонагнітач на електричному приводі. Віддача гібридної силової установки Project One перевищила 1000 кінських сил.

Це вже не перший досвід співпраці Mercedes-AMG і Cigarette Racing. Раніше ці компанії вже займалися розробкою катерів. У минулому році вони представили спортивний катер в стилі моделі AMG GT R, яка є найшвидшим спорткаром в лінійці німецького бренду. Над зовнішністю човна працював головний конструктор концерну Daimler Гордій Вагенер. Новинка оснащується двома моторами, сумарна потужність яких становить більше 3000 кінських сил.

На даний момент вже цілий ряд автомобільних компаній звертали увагу на розкішні яхти і човни. Так, Lexus представив концептуальне судно Sport Yacht Concept. Яхту оснастили двома 5,0-літровими бензиновими моторами V8. Такі агрегати встановлюються на автомобілі RC-F і LC 500. Сумарна потужність яхти – 885 кінських сил. Максимальна швидкість – 79 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook