Автоновини

У маленького хетчбека Alfa Romeo з’явилася спортивна версія

Фото: Alfa Romeo

Компанія Alfa Romeo представила нову модифікацію компактного хетчбека Giulietta, що отримала назву Sport. Від стандартних версій моделі новинка відрізняється спортивним обвісом кузова і додатковим обладнанням, повідомляє Auto-motive.

Так, Alfa Romeo Giulietta Sport отримала 17-дюймові алюмінієві колісні диски від 510-потужного суперседана Giulia Quadrifoglio Verde, а також передні і задні сплітери з червоними елементами. Плюс до всього, новинку укомплектували бічними «спідницями», затемненими задніми вікнами і протитуманними фарами. Крім того, спортивна «Джулія» отримала збільшені здвоєні патрубки випускної системи, а також особливий синій колір кузова Misano Blue, який раніше пропонувався для хетчбека Giulietta і седана Giulia у виконанні Veloce.

Список обладнання включає круїз-контроль, рульове колесо, обтягнуте шкірою, а також мультимедійний комплекс Uconnect з п’ятидюймовим сенсорним дисплеєм.

Alfa Romeo Giulietta Sport доступна з бензиновим турбомотором робочим об’ємом 1,4 літра, що розвиває 120 к.с., а також з 1,6-літровим дизельним агрегатом аналогічної потужності. Такі автомобілі здатні прискорюватися з місця до 100 км / год за 9,4 і 10 секунд відповідно.

Раніше стало відомо, що керівництво Alfa Romeo дало «зелене світло» випуску нового спортивного автомобіля, який отримає назву 6 ° C. За попередніми даними, прем’єра спорткара відбудеться в 2019 року, а серійне виробництво моделі стартує роком пізніше.

Передбачається, що топова версія Alfa Romeo 6 ° C – Quadrifoglio – отримає 2,9-літрову «шістку» з двома турбінами потужністю 510 кінських сил. На даний момент цей мотор встановлюється на найпотужніші модифікації седана Giulia і кросовера Stelvio.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook