Автоновини Женева-2018

Skoda представила оновлену Fabia

Фото: Skoda

Компанія Skoda розсекретила рестайлінговий Хетбчек Fabia. Як повідомляє прес-служба чеського бренду, прем’єра новинки відбудеться в березні на автосалоні в Женеві. У Європі продажі автомобіля почнуться в другій половині нинішнього року, пише Auto-motive.

Автомобіль отримає нову світлодіодну оптику, трохи змінений капот і 18-дюймові колісні диски. Фотографій салону чеська компанія поки не опублікувала. Однак в прес-службі пообіцяли, що рестайлінговий хетчбчек отримає оновлену приладову панель, нові крісла і 6,5-дюймовий сенсорний дисплей. Також водієві стане доступна модернізована інформаційно-розважальна система з підтримкою Apple CarPlay, Android Auto і MirrorLink.

Фото: Skoda

У моторну гамму машини увійде 1,0-літровий бензиновий мотор. Двигун буде пропонуватися в трьох варіантах потужності – 60, 75 і 110 кінських сил. Опціонально клієнтам запропонують семиступінчасту коробку передач.

Також в компанії пообіцяли додати машині ряд нових систем допомоги водієві. Так оновлену Fabia укомплектують функцією моніторингу «сліпих» зон, системою аварійного гальмування, системою попередження про небезпечне зближення і функцією допомоги при парковці.

Також в планах Skoda відродити компактний хот-хетч Fabia RS, який отримає гібридну силову установку. Автомобіль може з’явитися не раніше ніж через два-три роки – після появи моделі наступного покоління. Як повідомлялося раніше, в 2019-2020 роках компанія Skoda почне активно застосовувати електричні технології в своїх автомобілях.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook