Автоновини

Peugeot представить новий купеподібний кросовер

Фото: Autoexpress

Компанія Peugeot почне розробку нового купеобразного кросовера, повідомляє Auto Express. За їхніми даними, автомобіль отримає назву 4008 і буде представлений в 2020 році. Основним конкурентом новинки стане Toyota C-HR.

Машину побудують на платформі PSA EMP2. У моторну гамму кросовера увійде бензиновий трьохциліндровий турбодвигун PureTech. Також клієнтам запропонують два дизельні агрегати BlueHDi об’ємом 1,6 і 2,0 літра.

Крім цього, у 4008 будуть і гібридні модифікації. До складу силової установки увійде 1,6-літровий двигун THP і електромотор. Також буде представлена ??гібридна версія з двома електричними моторами. Потужність такої версії складе близько 300 кінських сил.

Раніше стало відомо, що Peugeot вже приступила до розробки компактного кросовера 2008 нового покоління. Прем’єр машини відбудеться восени в 2019 році. Очікується, що автомобіль побудують на абсолютно новій платформі, роботи над якою ведуться спільно з Dongfeng.

Швидше за все, 2008 вперше отримає повністю електричну модифікацію. Також клієнтам запропонують бензинові (від 100 до 160 к.с.) і дизельні силові агрегати (від 75 до 120 кінських сил). Інші технічні подробиці новинки поки тримаються в секреті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook