Автоновини

Екс-глава Lotus випустить суперкар в стилі класичних Ferrari

Фото: Ares Design

Італійське кузовне ательє Ares Design, що належить колишньому главі фірми Lotus Дені Бахар, анонсувало новий проект під назвою Project Pony. Це буде автомобіль, в основу якого ляже платформа сучасного Ferrari GTC4Lusso, але при цьому він отримає риси деяких класичних машин «Феррарі».

Ares Design вже опублікував дизайн-скетчі новинки, яка отримає кузов повністю з композитних матеріалів. У зовнішності купе використовують стилістичні елементи трьох класичних моделей Ferrari 70-х і 80-х років – 365 GT42 + 2, 400 і 412.

Як і донорський автомобіль, Ares Pony буде оснащений 6,3-літровим атмосферним мотором V12, що розвиває 700 к.с. і 697 Нм крутного моменту. Динамічні характеристики суперкара поки не називаються.

Раніше ательє Ares Design представило суперкар під назвою Panther Project. Автомобіль, побудований на базі Lamborghini Huracan, можна назвати сучасною інтерпретацією класичного спорткара De Tomaso Pantera.

Головними відсилання до оригінальної «Пантере» є приховані фари головного світла, а також особливі бічні виступи в задній частині кузова. Купе також отримало великі колісні диски, покришки Pirelli P Zero з червоними смугами в стилі болідів Формули-1 і без стандартних ручок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook