Автоновини Женева-2018

Названа дата прем’єри нового компактного кросовера Lexus

Фото: Lexus

Компанія Lexus розробила серійну версію кросовера UX. Як повідомляє Motor1, прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні 2018 року. Новинка буде орієнтована, перш за все, на молодіжну аудиторію. Основними конкурентами машини стануть BMW X1 і Audi Q3.

Всі технічні характеристики компактного кросовера поки тримаються в секреті. На даний момент японці зареєстрували індекси UX200, UX250 і UX250h. Це дозволяє припустити, що автомобіль отримає гібридну версію і модифікації з 2,0 і 2,5-літровими моторами. У модельному ряду Lexus новинка стане заміною CT 200h, яка вже знята з виробництва.

Концепт UX був вперше продемонстрований на автосалоні в Парижі у вересні 2016 року. Розробкою дизайну машини займався європейський підрозділ Lexus. Автомобіль отримав орні двері, світлодіодну оптику і масивні колісні диски. У автомобіля відсутні дзеркала заднього виду – замість них новинка отримала спеціальні камери.

Таким чином, в подальшому SUV-лінійка Lexus може включити до п’яти моделей. Крім нинішніх кросоверів NX, RX і GX, в неї увійде серійна версія концепт-кара Lexus LF-1.

Ще однією найближчій прем’єрою Lexus стане «заряджена» модифікацію купе LC. Машину оснастять наддувним агрегатом, потужність якого складе 630 кінських сил. Передбачається, що аналогічний мотор отримає і топова версія флагманського седана LS.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook