Автоновини Детройт-2018

Наступний електрокар BMW зможе проїхати 700 км без підзарядки

Фото: BMW

Наступний електрокар BMW, який на даний момент має позначення iNext, зможе проїхати без підзарядки акумуляторів близько 700 кілометрів. Про це на Детройтському автосалоні представники баварської марки розповіли виданню Motortrend.

Розробка BMW iNext була анонсована в травні 2016 року на зустрічі ради директорів автовиробника. Серійна версія електрокара з’явиться в 2021 році. Поки не зовсім зрозуміло, яким саме вийде новий автомобіль.

Раніше повідомлялося, що товарний BMW iNext буде конкурувати з Tesla Model S. За іншою версією, BMW випустить більш компактний електрокар, який зможе поборотися за покупців з найбільш доступною «Тесла» – Model 3.

Раніше керівництво BMW заявило, що компанія протягом найближчих восьми років випустить більше 10 моделей з повністю електричними силовими установками, а також приблизно стільки ж гібридних новинок.

Всі моделі BMW, які з’являться після 2021 року зможуть оснащуватися як традиційними двигунами внутрішнього згоряння, так і гібридними і електричними силовими установками. Останні будуть відрізнятися від інших полегшеною конструкцією з максимальним використанням алюмінію.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook