Автоновини

Ferrari випустить суперкар з найпотужнішим V8 в своїй історії

Фото: Ferrari

Компанія Ferrari завершує розробку нової модифікації суперкара 488 з приставкою GTO в назві. Купе має стати найпотужнішим автомобілем з двигуном V8 в історії італійської марки. Це випливає з знімків, розміщених на акаунті ferrariphotopage в Instagram, де містяться деякі технічні дані про суперкар.

Так, Ferrari 488 GTB оснастять істотно модернізованим 3,9-літровим восьмициліндровим двигуном з турбінами більшого тиску, в результаті чого агрегат буде видавати більше 700 кінських сил. Двигун створять на базі мотора від гоночної версії 488-ї, яка бере участь в серії Ferrari Challenge. Силова установка працюватиме в парі зі спеціально перенастроєним семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями.

Передбачається, що заради зниження маси до конструкції автомобіля розширять застосування композитних матеріалів. Зокрема, з карбону виконають капот, дах, бампери, задній спойлер, а також деякі деталі інтер’єру, включаючи передню панель.

Плюс до всього, суперкар отримає більш тонке вітрове скло і вікна і полегшені карбон-керамічні гальмівні механізми. Нарешті, на автомобілі використовують новий кузовний обвіс, завдяки якому йому аеродинамічні показники покращаться на 20%.

За попередніми даними, Ferrari 488 GTO дебютує в березні нинішнього року на Женевському автосалоні. Ціни на суперкар починатимуться від 250 тис євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook