Авто на єврономерах Автоновини

Гройсман подав закон про легалізацію авто на “єврономерах”

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що всі автомобілі повинні проходити розмитнення за правилами, які є для всіх однаковими, пише Autoconsulting.

“Я вважаю, що всі повинні бути в рівних умовах. Знаю, що багато добропорядних людей їздять цим транспортом (з єврореєстрацією – ред.). Але на ньому також сьогодні скоюють злочини, наїзди, вбивства. І знайти винуватців неможливо. Такі машини потрібно реєструвати , правильно адмініструвати”, – заявив Гройсман.

Також, прем’єр-міністр вказав, що вже подали законопроект, який стане кроком до легалізації тих, хто їздить на автомобілях з єврореєстрацією.

“Ми подали закон, який є базовим для посилення відповідальності за грубе порушення правил дорожнього руху. І там написано про реєстрацію таких автомобілів, щоб ми чітко розуміли, хто на них їздить. Я впевнений, що це буде хороший крок для легалізації тих, хто управляє цим автотранспортом”, – розповів Гройсман.

Який саме це закон, – прем’єр-міністр не уточнив. У Верховній Раді вже знаходиться 26 законопроектів, які так чи інакше зачіпають проблематику авто на “єврономерах”. Підхід, який в них міститься абсолютно різний. Від повної амністії і копійчаних сум розмитнення, до жорсткого пресингу і конфіскації таких авто. Яким саме з варіантів приймуть депутати? – доки не відомо.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook