Авто на єврономерах Автоновини

Авто на «єврономерах» заборонять: новий законопроект вже в Раді

 Комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики розробив законопроект, згідно з яким нерезидентам України буде заборонено передавати право управління автомобілем стороннім особам. Про це повідомив адвокат Богдан Хмельницький на своїй сторінці у ФБ, повідомляють Autonews.

Простіше кажучи, тепер, громадяни України не зможуть водити машини з «евромерами» прикриваючись дорученнями на їх ім’я.

«Ситуація з цими евробляхамі непроста. Звичайно, з одного боку, в країну завозиться всяке сміття з європейських звалищ. З іншого боку люди, вряди-годи, отримали можливість купувати дешеві машини, які не починають розвалюватися відразу після покупки. З третього боку – величезна кількість ДТП за участю машин на «евробляхах», іноді з найважчими наслідками, після яких господарі подібних машин кидають їх і знайти винуватця аварії – неможливо.», – пише він.

«На мій погляд безумовно необхідно вводити жорсткий контроль, а й, абсолютно божевільні, мита на кордоні теж необхідно зменшувати, інакше люди знайдуть нову лазівку в законі. Ну і вирішувати, що робити з тими, хто вже їздить на «евробляхах» », – резюмував Хмельницький.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook