Автоновини

Opel пропустить Женевський автосалон через відсутність новинок

Фото: Opel

Компанія Opel не візьме участь в наступному Женевському автосалоні, який відбудеться в березні нинішнього року. Керівництво німецької марки прийняло рішення пропустити мотор-шоу через відсутність значних прем’єр в 2018 році. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Automotive News.

У 2017 році компанія Opel представила сім нових моделей та їх модифікацій, включаючи кросовери Grandland і Grandland X. При цьому в нинішньому році у німецького бренду, що увійшов до складу концерну PSA Group, ніяких істотних новинок не заплановано.

Раніше Opel оприлюднив план розвитку, якого німці будуть дотримуватися в складі групи PSA. Нова стратегія, яка отримала назву PACE !, передбачає повернення до прибутку до 2020 року, уніфікацію платформ і двигунів, а також масовий перехід на гібридні і електричні силові установки.

До 2024 року Opel розраховує перейти на використання тільки двох автомобільних архітектур проти нинішніх дев’яти. Кількість родин силових агрегатів скоротиться з десяти до чотирьох. При цьому німецька марка планує застосувати шасі PSA на деяких своїх нових моделях.

Плюс до всього, керівництво «Опеля» заявило, що до 2020 року компанія має намір вийти на 20 нових ринків.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook