Автоновини

Land Rover розробив найшвидший Defender

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Land Rover підготувала лімітовану серію позашляховиків Defender, яка присвячена 70-річному ювілею цієї моделі. Тираж автомобілів обмежений 150 штуками. Придбати машину в новій версії можна буде тільки у Великобританії. Як повідомляє Autocar, новинка стала найшвидшим Defender в історії компанії.

Позашляховик оснащується 5,0-літровим бензиновим мотором V8. Потужність агрегату перевищує 400 кінських сил. З таким двигуном розгін до 100 км / год у Defender займає всього 5,6 секунди. Максимальна швидкість становить 170 км на годину. Мотор працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF зі спортивним режимом.

Також автомобіль комплектується модернізованою гальмівною системою і 18-дюймовими колісними дисками. В салоні машини встановлюються спортивні крісла Recaro, а також поліпшена інформаційно-розважальна система Land Rover Classic. Ціни на новинку починаються від 150 000 фунтів (близько 168 800 євро).

На даний момент Land Rover вже приступив до дорожніх випробувань нового покоління Defender. За неофіційними даними, автомобіль побудують на алюмінієвій архітектурі. Позашляховик запозичить багато компонентів і технічні рішення у інших нинішніх автомобілів альянсу Jaguar Land Rover (JLR).

Клієнтам будуть доступні 3- і 5-дверні версії з відкритим і закритим кузовом, розкішна модифікація, а також версія для екстремального бездоріжжя. Моторна гамма новинки повинна включити бензинові та дизельні наддувні чотирьохциліндрові дволітрові агрегати, а також трилітрові двигуни V6.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook