Автоновини Детройт-2018

Компанія Ferrari випустить свій перший кросовер

Компанія Ferrari підтвердила розробку свого першого в історії кросовера. Про це на автосалоні в Детройті заявив глава Fiat Chrysler Automobiles Серджіо Маркіонне, повідомляє Auto Express. За словами топ-менеджера, прем’єра SUV має відбутися в 2019 році. Він підкреслив, що це буде найшвидший автомобіль у своєму класі.

«Він буде виглядати так, як повинен виглядати позашляховик Ferrari. При цьому їздити він буде також як Ferrari», – заявив Маркіонне.

Швидше за все, машина буде випущена обмеженим тиражем. У компанії автомобіль відносять до щойно вигаданого класу FUV (Ferrari Utility Vehicle). Новинка може стати частиною нового п’ятирічного плану концерну, який має на увазі істотне збільшення продажів автомобілів бренду.

Головним конкурентом кросовера від Ferrari стане Lamborghini Urus. При цьому основним ринком збуту нової машини повинен стати Китай.

За неофіційними даними, в основу «сімейного» автомобіля ляже алюмінієва архітектура моделі, яка прийде на зміну суперкару GTC4 Lusso (раніше називався FF). У неї ж кросовер запозичить і систему повного приводу. Він також отримає задньопетельні задні двері, що відкриваються проти напрямку руху, що дозволить відмовитися від центральних стійок, а також полегшити посадку і висадку пасажирів заднього ряду.

Раніше повідомлялося, що на кросовері не використовуватимуть атмосферний мотор V12 від нинішнього GTC4 Lusso. Найімовірніше серійний автомобіль буде пропонуватися з турбомотором V8 або з гібридною силовою установкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook