Автоновини Детройт-2018

Jeep показав оновлений Cherokee

Фото: Motor1 / Jeep

Компанія Jeep представив рестайлінговий позашляховик Cherokee. Публічний дебют середньорозмірного позашляховика відбувся на автосалоні в Детройті.

Автомобіль отримав значні зовнішні зміни. Так, машина тепер оснащується новою оптикою і іншими бамперами. Також позашляховик відрізняється від дорестайлингової версії оновленими колісними арками і колісними дисками. В салоні машини встановлять 8,4-дюймовий TFT-сенсорний дисплей і нові крісла. Також клієнтам буде доступно цифрове радіо DAB, Bluetooth і клімат контроль.

Оновлений Cherokee комплектується 2,0-літровим бензиновим мотором з чотирма циліндрами. Агрегат оснащується прямим уприскуванням і системою стоп-старт (ESS). Потужність двигуна становить 270 кінських сил. Також клієнтам як і раніше доступні 3,2-літровий мотор Pentastar V6 і 2,4-літровий агрегат PZEV Multiair2. Всі три двигуни пропонуються в комбінації з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач.

Автомобіль можна придбати з однією з трьох систем повного приводу – Jeep Active Drive I, Jeep Active Drive II або Jeep Active Drive Lock. Також машина отримала більше 80 систем активної і пасивної безпеки.

У Україні на даний момент продається нинішня версія Cherokee. Кросовер доступний для покупки за ціною від 1 050 000 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook