Автоновини Пекін-2018

Дизайн семимісного позашляховика Jeep розсекретили до прем’єри

Фото: Autohome

Фотографії нового семимісного позашляховика Jeep витекли в мережу. На знімках опублікованих виданням  Autohome автомобіль Grand Commander представлений без камуфляжу. Публічний дебют машини відбудеться на автосалоні в Пекіні в квітні нинішнього року.

Основними конкурентами новинки називаються Volkswagen Teramont і Toyota Highlander. За попередніми даними ціни на позашляховик будуть починатися від 39 000 доларів. Збірка машини буде налагоджена в Китаї. Автомобіль буде доступний для покупки в двох модифікаціях – Longitude і Limited, а також з переднім або повним приводом.

Новинка виконана в стилі нинішньої моделі Grand Cherokee. Також позашляховик успадкує концепт-кара Jeep Yuntu, який був показаний в квітні минулого року на Шанхайському автосалоні. Експериментальний автомобіль отримав шість роздільних сидінь, проте Grand Commander буде використовувати посадкову формулу «2 + 3 + 2».

Довжина машини становить 4 873 мм, а ширина 1 892 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2800 міліметрів. Новинка оснащується 2,0-літровим бензиновим агрегатом з турбонаддувом. Потужність агрегату становить 268 кінських сил. Можливо, автомобіль отримає і трилітрову «шістку».

Раніше повідомлялося, що Jeep розробить преміальний позашляховик, для якого можуть відродити назву класичної моделі Grand Wagoneer. Очікується, що такий автомобіль буде побудований на базі Grand Cherokee наступного покоління, який, в свою чергу, розділить архітектуру з деякими моделями марки Alfa Romeo.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook