Автоновини Детройт-2018

Volkswagen представив седан Jetta нового покоління

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen представила на автосалоні в Детройті седан Jetta нового покоління. Продажі автомобіля в США заплановані на другий квартал 2018 року. Виробництво машини налагоджено на заводі в Мексиці. Автомобіль також буде продаватися і на українському ринку, проте точні дати старту продажів поки не оголошені.

Jetta побудована на модульній платформі MQB. Довжина автомобіля складає 4702 мм (+43 мм в порівнянні з попереднім поколінням). У свою чергу, колісна база виросла на 35 мм, до 2686 міліметрів. Обсяг багажника залишився тим самим – 510 літрів. Від свого попередника седан відрізняється іншою передньою частиною кузова і більш обтічною формою. Дизайн решітки радіатора взято у флагманської моделі Volkswagen Arteon.

У салоні Jetta встановили нову приладову панель і модернізовану мультимедійну систему з підтримкою Apple CarPlay, Android Auto і MirrorLink. Також водієві доступна світлодіодне підсвічування, яке дозволяє вибрати до 10 відтінків. Автомобіль укомплектували системою аварійного гальмування, функцією утримання в смузі руху, а також системою контролю за «сліпими» зонами. Опціонально доступні адаптивний круїз-контроль, аудіосистема Beats і великий панорамний дах.

У США седан запропонують з новим 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 150 к.с. Двигун працює спільно з шестиступінчастою “механікою” або з восьмідіапазонною автоматичною коробкою передач. Пізніше клієнтам запропонують і спортивну модифікацію седана під назвою GLI.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook