Автоновини Детройт-2018

Новий Ram 1500 перетворили на гібрид

Фото: Motor1

Компанія Ram розсекретила нове покоління свого пікапа 1500. Публічний дебют новинки відбувся на автосалоні в Детройті. На місцевому ринку продажі автомобіля почнуться до кінця першого кварталу нинішнього року. Як повідомляє прес-служба компанії, машина стала помітно легше свого попередника. Так, одна кабіна автомобіля втратила у вазі понад 100 кілограмів. Ще близько 6 кг вдалося заощадити на відкидному борту, завдяки використанню деталей з алюмінію вага пікапа знизилася відразу на 45 кілограмів.

Новинка побудована на рамі з надміцної сталі. Коефіцієнт аеродинамічного опору вдалося знизити на 9% до 0,357. Машина отримала спеціальні заслінки на радіаторних решітках і спойлер з електроприводом, який висувається на швидкості 48 км на годину.

Вперше пікап запропонують клієнтам з гібридною силовою установкою. Система під назвою E-Torque має працювати спільно з 3,6-літровим мотором V6 і 5,7-літровим агрегатом V8. Технологія використовує генератор 48-вольт, який допомагає при низькошвидкісному прискоренні, а також служить для економії палива. Літій-іонний акумулятор ємністю 0,43 кВтг розташовується в задній частині кабіни.

Нововведення забезпечує додаткові 122 Нм двигуну V6 і 176 Нм для V8. Потужність моторів становить 305 к.с. і 395 к.с. відповідно. Агрегати працюють спільно з восьмиступінчастою коробкою передач. Пізніше клієнтам запропонують 3,0-літровий дизельний двигун EcoDiesel V6.

Машина здатна буксирувати причіп вагою до 5 760 кілограмів. Клієнтам запропонують 15 різноманітних варіацій колісних дисків. Автомобіль отримав великий дисплей модернізованої інформаційно-розважальної системи Uconnect 4.0. За допомогою нього водій зможе управляти практично всіма функціями автомобіля. Також в салоні знаходяться п’ять портів USB і дві розетки з напругою 115 вольт.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook