Автоновини Детройт-2018

Kia розробить серійну версію великого кросовера Telluride

Фото: Kia

Компанія Kia розробить серійну версію великого кросовера під назвою Telluride. Таку заяву на автосалоні в Детройті зробив головний дизайнер корейського бренду Пітер Шрейер, повідомляє GoAuto. Про точні терміни появи цієї моделі в продажу інформації поки немає.

«Так, ми дійсно працюємо над цим автомобілем», – заявив він.

У свою чергу головний конструктор Kia Motors Europe Грегорі Гійом заявив, що великий кросовер Telluride навряд чи буде користуватися великою популярністю в Європі. За його словами, така модель була б актуальна, перш за все для США. Також новинка, швидше за все, дістанеться і до інших ринків.

Серійна версія прототипу може стати новим флагманським кросовером марки і змінити в модельній лінійці позашляховик Mohave, який зараз продається в усьому світі.

Новинка побудована на подовженій базі Sorento. Семимісний кросовер отримав світлодіодну оптику, вихлопну систему з двома патрубками, спойлер, розсувні двері, масивну решітку радіатора і 22-дюймові колісні диски. В салоні машини встановлюються два окремі крісла другого ряду. Сидіння можуть відкидатися практично горизонтально для максимального комфорту пасажирів. Складаний третій ряд крісел, в свою чергу допоможе збільшити об’єм багажного відділення.

У сидіннях кросовера встановлюється спеціальні датчики, які дозволяють контролювати стан здоров’я пасажирів. Зібрані дані відображаються на екранах, встановлених на дверних панелях машини. Центральна консоль другого ряду оснащується сенсорною системою для управління медіа.

Оснащується новинка гібридною силовою установкою, до складу якого входить 3,5-літровий бензиновий двигун V6 і електромотор. Сумарна потужність кросовера – 400 кінських сил. Середня витрата палива не перевищує 8 л на 100 км шляху.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook