Автоновини Детройт-2018

Ford придумав назву для електричного кросовера

Фото: Ford

Компанія Ford анонсувала на автосалоні в Детройті прем’єру свого першого електричного кросовера. Автомобіль отримає назву Mach 1. Раніше таку назву використовувалося для «заряджених» версій Mustang. Розробкою новинки займається підрозділ Ford Team Edison, який буде відповідальний за створення всіх екологічно чистих моделей американського бренду.

За неофіційними даними, машина складе конкуренцію Tesla Model X. Запас ходу у новинки перевищить 300 миль (482 кілометри). Прем’єра машин повинна відбутися в 2020 році.

Крім цього, компанія Ford розробить новий електрокар, який складе конкуренцію Chevrolet Bolt і Tesla Model 3. За попередніми даними, машина отримає назву Model E. Виробництво автомобіля почнеться в 2019 році на заводі в Мексиці. Новинка отримає дві гібридні версії і повністю електричну модифікацію.

У план розвитку електрифікованих транспортних засобів до 2020 року виробник має намір інвестувати близько 4,5 мільярдів доларів. Всього в модельній лінійці компанії з’явиться 13 електрокарів. У Ford сподіваються, що в 2020 році 40% продажів світових продажів бренду будуть припадати саме на такі машини.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook