Автоновини Детройт-2018

Ford оновив кросовер Edge

Фото: Motor1 / Ford

Компанія Ford представила публіці рестайлінговий кросовер Edge на автосалоні в Детройті. На місцевому ринку продажу машини з’являться в самий найближчий час. Візуально від дорестайлінгової моделі кросовер відрізняється іншою решіткою радіатора, іншими колісними дисками і новими бамперами. Пізніше схожі поновлення отримає і європейська модифікація автомобіля.

Рестайлінговий кросовер отримав 2,0-літровий бензиновий мотор з чотирма циліндрами. Після модернізації потужність агрегату зросла до 250 кінських сил. Двигун працює совісно з восьмиступінчастою коробкою передач.

Також на мотор-шоу була показана надпотужна модифікація новинки під назвою ST. Така версія Edge комплектується 2,7-літровим мотором V6. Віддача цього агрегату зросла до 335 кінських сил. Дизайн ST став агресивнішим, крім цього машину укомплектували модернізованою гальмівною системою і переналаштованою підвіскою. Однак така модифікація буде доступна тільки для американського ринку, в Європі її продажі поки не плануються.

Оновлений кросовер Ford Edge отримав адаптивне рульове керування, що міняє в залежності від швидкості руху автомобіля зусилля на кермі. Ця функція полегшує парковку машини і також контроль кросовера на високих швидкостях. Також водієві доступний покращений пакет безпеки. Автомобіль комплектується системою аварійного гальмування, функцією спостереження за «сліпими» зонами, системою попередження зіткнення, функцією утримання автомобіля в смузі руху і системою розпізнавання пішоходів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook