Автоновини Детройт-2018

Volkswagen випустив самий спортивний Passat

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen представила серійний варіант найшвидшої модифікації седана Passat, який отримав приставку GT в назві. Публічна прем’єра відбудеться 15 січня на автосалоні в Детройті.

В цілому серійний Passat GT нагадує однойменний прототип, показаний восени 2016 року на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. У компанії відзначили, що товарний автомобіль отримав більше 20 візуальних змін у порівнянні зі стандартною версією моделі. Так, седан отримав передній бампер з лінійки R-Line і радіаторну решітку чорного кольору з червоною окантовкою.

У чорний колір пофарбовані вставки на дверях, корпуси бічних дзеркал, а також задній спойлер на кришці багажного відділення. У стандартне оснащення увійшли світлодіодні фари головного світла і денні ходові вогні, а також 19-дюймові колісні диски з супортами гальмівних механізмів червоного кольору.

У салоні передня панель виконана в темних відтінках, а простір навколо дисплея мультимедійного комплексу оброблено вставками «під карбон». Спереду встановлені спортивні сидіння, які оздоблені шкірою чорного і сірого кольору.

Volkswagen Passat GT оснастили 3,6-літровим агрегатом V6, що розвиває 280 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач з можливістю зміни ступенів за допомогою підрульових пелюсток. Динамічні характеристики седана поки не називаються.

У США продажі Volkswagen Passat GT почнуться в другому кварталі нинішнього року. Ціни на новинку будуть починатися від 29 940 доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook