Автоновини

Toyota показала суперкар потужністю 1000 кінських сил

Фото: Toyota

Компанія Toyota розсекретила прототип суперкара під назвою GR Super Sport. Концепт оснащується гібридною силовою установкою, до складу якої входить 2,4-літровий бензиновий двигун V6. Сумарна потужність новинки – 1000 кінських сил. При цьому автомобіль створений для їзди по дорогах загального користування. Решта всіх технічних характеристик поки тримаються в секреті.

Новинка була розроблена спільно з гоночної командою Toyota Gazoo Racing. Дизайн машини нагадує прототип Toyota TS050 Hybrid, з яким японська компанія виступає в гонках на витривалість WEC в вищої категорії LMP1. Новіка оснащується 18-дюймовими колісними дисками, великим антикрилом, спортивною вихлопною системою з двома парубками і камерами замість бічних дзеркал, зображення з яких транслюються на спеціальний дисплей в салоні.

Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в січні 2018 року на автосалоні в Токіо. Не виключено, що в майбутньому прототип отримає і серійну версію.

Раніше компанія Toyota випустила концептуальний спорткар GR HV з кузовом типу «тарга». Ряд стилістичних елементів також був запозичений у спортпрототипа TS050 Hybrid. Однією з головних відмінних рис стали незвичайні фари головного світла з потрійними секціями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook