Автоновини

Cadillac вивів на фінальні тести новий компактний кросовер

Фото: Motor1

Компанія Cadillac вивела на фінальні тести свій новий компактний кросовер під назвою XT4. Фотошпигунам вдалося зняти новинку під час випробувань в зимових умовах. Знімки кросовера були викладені виданням Motor1.

Прем’єра новинки відбудеться до кінця року. Збірка кросовера буде налагоджено на заводі в штаті Канзас. Основними конкурентами автомобіля стануть BMW X1, Audi Q3 і Mercedes GLC.

XT4 побудують на платформі C1XX. Дизайн автомобіля буде нагадувати старший кросовер XT5. Машина отримає спойлер, рейлінги на даху і спортивну вихлопну систему з двома патрубками.

Технічні характеристики кросовера поки тримаються в секреті. За словами президента Cadillac Йохана де Нісшена, новинка буде пропонуватися з «абсолютно новою серією ефективних і потужних двигунів». За неофіційними даними, в гамму моторів машини може увійти 2,0-літровий агрегат з чотирма циліндрами потужністю 252 кінські сили. Також очікується поява 1,5-літрового турбодвигуна з віддачею 170 кінських сил. Пізніше може дебютувати і гібридна модифікація XT4.

Базові версії машини доступні виключно з переднім приводом. Опціонально можна буде замовити систему повного приводу.

Також компанія розробить великий кросовер, який займе місце між XT5 і Escalade. За попередніми даними, новинка отримає назву XT7. Збірка нового Cadillac буде вестися на заводі в Детройті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook