CES-2018 Автоновини

У США представили 800-потужний електричний «Корвет»

Фото: Autocar

Американська компанія Genovation представила серійну версію 800-потужного електрокара GXE, створеного на базі купе Chevrolet Corvette. Прем’єра новинки відбулася на виставці CES в Лас-Вегасі, повідомляє Carscoops.

Суперкар укомплектували двома електричними моторами на задній осі, які в сумі видають більше 800 к.с. і 948 Нм крутного моменту. GXE буде пропонуватися як з семиступінчастою механічною коробкою передач, так і з восьмідіапазонним «автоматом» з можливістю перемикання ступенів за допомогою підрульових пелюсток.

В обох випадках електрокар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за три секунди, а його максимальна швидкість складає 354 км на годину. Заряду батарей при «нормальних умовах експлуатації» вистачить на 280 км пробігу.

Таким чином, новинка вийшла могутніше і швидше самої екстремальної версії оригінального «Корвета», яка була представлена ??в листопаді. Chevrolet Corvette ZR1 оснастили модернізованим 6,2-літровим мотором V8 з приводним нагнітачем Eaton. Потужність двигуна становить 750 к.с. і 920 Нм крутного моменту.

Всього буде випущено 75 екземплярів GXE. Вартість електричного «Корвета» складе 750 тис. доларів. Перші клієнти отримають свої електрокари вже в нинішньому році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook