Автоновини

Skoda зробила картонний Karoq в натуральну величину

Фото: Skoda

Компанія Skoda представила картонну копію компактного кросовера Karoq, виконану в натуральну величину. Автомобіль, що отримав назву Kid Karoq, допомагали створювати діти.

За здійснення проекту відповідала британська дизайн-студія Lazerian. На створення репліки позашляховика пішло 10 тижнів і більше ніж 600 годин. Дітей попросили підказати, яке саме обладнання вони хотіли б мати на борту іграшкового автомобіля. В опитуванні взяли участь більше тисячі хлопчиків і дівчаток у віці від 6 до 11 років.

Так, картонний кросовер оснастили дисплеєм на передній панелі з ігровою консоллю, стереосистемою з бездротовими динаміками Canton, кінопроектором, а також світлодіодною дискотечною кулею.

Плюс до всього, в кросовері встановили басейн з 1500 різнокольоровими кульками. У компанії відзначили, що саме стільки вміщається в багажне відділення справжнього автомобіля, обсяг якого становить 1810 літрів (при прибраних кріслах другого ряду).

Європейські продажі кросовера Skoda Karoq стартували на початку 2018 року. Ціни на новинку починаються приблизно від 24 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook