Автоновини Детройт-2018

Mini показав оновлені хетчбек і кабріолет

Фото: Mini

Компанія Mini розсекретила оновлені версії хетчбека і кабріолета. Публічний дебют новинок відбудеться на автосалоні в Детройті на наступному тижні, повідомляє прес-служба компанії. Серійне виробництво машин почнеться в березні 2018 року.

Рестайлінгові Mini відрізняються новою оптикою, іншими колісними дисками і додатковими варіантами забарвлення кузова. Після поновлення Mini отримали модернізовану аудіосистему з 8,8-дюймовим сенсорним дисплеєм. Також у водія є бездротовий зарядний пристрій для смартфонів. Крім цього, система Mini Connected тепер може надавати інформацію про трафік в реальному часі, новини, інформацію про погоду і місцеві ціни на паливо.

Після рестайлінгу у автомобілів Mini змінився логотип. Емблема виконана в спрощеному варіанті з фірмовою назвою, написаною великими літерами. Від тривимірного стилю, який був вперше продемонстрований на логотипі німецького бренду в 2011 році, було прийнято рішення відмовитися.

У Європі автомобілі запропонують з сімома бензиновими двигунами на вибір. Потужність моторів становить від 75 до 192 кінських сил. Двигуни можуть працювати спільно з шестиступінчастою “механікою”, а також з семиступінчастим “роботом” або восьмиступінчастою АКП.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook