Автоновини

Mercedes-Benz вивів на тести новий компактний кросовер

Фото: Autocar

Компанія Mercedes-Benz приступила до тестових випробувань нового компактного кросовера під назвою GLB. Шпигунські фотографії автомобіля були опубліковані виданням Autocar. Раніше інженери випробовували лише тестовий мул майбутньої машини.

У модельному ряді німецької компанії машина займе місце між GLA і GLC. У продажу новинка з’явиться в 2019 році. Основними конкурентами кросовера стануть Audi Q3 і BMW X1. За неофіційними даними, ціни на автомобіль будуть починатися від 36 000 євро.

Машину побудують на платформі MFA – ту ж, що покладена в основу Mercedes A-Class. На даний момент машина отримала внутрішній індекс X247. Дизайн новинки отримає риси концепту Ener-G-Force, який був представлений на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2015 році. Довжина машина складе близько 4600 міліметрів.

Автомобіль отримає пневматичну підвіску і адаптивні амортизатори. Кросовер укомплектують чотирициліндровими бензиновими і дизельними агрегатами. Пізніше автомобіль отримає AMG-версію. Потужність агрегатів складе від 160 до 300 кінських сил. Трохи пізніше з’явиться і гібридна модифікація кросовера. До складу силової установки увійде бензиновий двигун і мотор.

Назви всіх позашляховиків і кросоверів марки Mercedes-Benz тепер починаються з латинської літери G і складаються з трьох букв. Єдиний виняток – G-Class. Всі інші моделі отримали індекс GL і ще одну букву в якості позначення класової приналежності. Так, спадкоємець кросовера Mercedes-Benz GLK отримав назву GLC, а купе-кросовер на його базі – GLC Coupe.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook