Автоновини Пекін-2018

Nissan анонсував прем’єру нового кросовера

Фото: Nissan

Компанія Nissan опублікувала тизерний ролик, що анонсує розробку нового автомобіля. За даними Automotive news, мова може йти про концепт кросовера з функцією автономного управління.

У самому ролику міститься мінімум інформації. Так в компанії стверджують, що вони спробували «зобразити світ, в якому сила використовується для захисту». Також на відео можна побачити силует нової машини. Судячи з кліпу, машина отримає тонкі світлодіодні фари і масивну решітку радіатора.

Найближчою прем’єрою Nissan повинен стати новий позашляховик який побудують на базі пікапа Navara. Новинка отримає назву Terra, а не Xterra або Paladin, як планувалося раніше. Прем’єра машини повинна відбутися на автосалоні в Пекіні в квітні нинішнього року. Nissan Xterra оснастять 2,3-літровим турбодизелем, що видає 190 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчатою механічною коробкою або з семідіапазонним «автоматом». Автомобіль буде пропонуватися як з заднім, так і з повним приводом.

Не виключається, що мова може йти про новий прототип електричного кросовера на базі Leaf другого покоління. Очікується, що в виробництво новинка відправиться протягом двох років.

Раніше компанія Nissan представила на токійському мотор-шоу концептуальний кросовер під назвою IMX. Машина побудована на базі електрокара Leaf другого покоління і в майбутньому отримає серійну версію. Новинка оснащується двома електромоторами, встановленими на кожній осі. Сумарна потужність IMX становить 423 кінських сил. Запас ходу у кросовера дорівнює 600 кілометрам.

Також прототип отримав автономну систему Propilot. При її активації рульове колесо забирається в приладову панель, а крісла водія може бути відкинуто для більш комфортної поїздки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook