Автоновини Детройт-2018 Женева-2018

Дизайн кросовера Audi Q8 розсекретили до прем’єри

Фото: Motor1

Компанія Audi вивела на фінальні дорожні випробування свій новий великий кросовер Q8. Шпигунські фотографії, на якій машина представлена ??практично без камуфляжу, були опубліковані виданням Motor1. За даними видання, прем’єра машина відбудеться на автосалоні в Детройті на наступному тижні. За іншою інформацією, дебют нового кросовера відбудеться в березні на мотор-шоу в Женеві.

Дизайн машини буде практично повністю повторювати концепт прототип Q8 Sport, який дебютував на Женевському автосалоні в березні 2017 року. Кросовер укомплектують масивними повітрозабірниками, сплиттером і спортивними бамперами і дифузором.

Салон машини буде нагадувати седан A8 нового покоління. З центральної консолі приберуть практично всі перемикачі і кнопки, а в її центрі з’явиться великий екран, який, коли вимкнений, зливається з інтер’єром. Також зміниться і логіка управління мультимедійною системою автомобіля. Машина позбудеться тачпада і «шайби», які замінить тачскрін. Ще один встановлять на тунелі, з його допомогою можна змінювати налаштування кліматичної системи і, наприклад, набирати текст.

У моторну гамму серійної версії кросовера увійдуть дизельні і бензинові двигуни V6 і V8 з турбонаддувом. Також машина отримає спортивну модифікацію під назвою SQ8, яка буде конкурувати BMW X6 M. Кросcовер оснастять гібридною силовою установкою. До її складу увійде 3,0-літровий бензиновий двигун TFSI V6 з віддачею 444 к.с. і електромотор. Сумарна потужність новинки складе 470 кінських сил. Також запланована поява RS-версії новинки. Однак її поява на ринках відбудеться не раніше 2020 року.

Модель будуть випускати на заводі в Братиславі, де на поточний момент ведеться складання Q7 другого покоління. Вартість кросовера перевищить 110 500 євро. На світовому ринку купеподібний позашляховик Audi буде конкурувати з BMW X6 і Mercedes-Benz GLE Coupe.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook