X

Chevrolet опублікувала перше зображення нової вантажівки Silverado

Фото: Chevrolet

Компанія Chevrolet опублікувала перше тізерне зображення нової вантажної модифікації пікапа Silverado. Автомобіль створений для перевезення надважких вантажів і буде представлений на мотор-шоу в Індіанаполісі, яке пройде з 6 по 9 березня нинішнього року. Серійне складання машини почнеться в кінці 2018 року.

Автомобіль буде доступний в двох модифікаціях – 4500HD і 5500HD. Судячи по зображенню, машини отримають новий капот, іншу оптику і збільшений кліренс. Клієнт зможе вибрати автомобіль з одинарною, або подвійною кабіною. У моторну гамму вантажівок увійдуть дизельні двигуни фірми Duramax. Також машини укомплектують автоматичною трансмісією Allison.

«Вантажівки Silverado 4500HD / 5500HD є флагманом нашого комерційного портфеля. Ми розробили їх, щоб бути одними з кращих в галузі за зручністю обслуговування, комфорту та економії дизельного палива», – заявив віце-президент General Motors Fleet Ед Пепер.

На даний момент компанія Chevrolet вже приступила до дорожніх тестів великого пікапа Silverado наступного покоління. Фотошпигунам вперше вдалося зняти новинку під час тестів в США. Прем’єра машини відбудеться в третьому кварталі наступного року. Публічний дебют моделі очікується на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Продажі новинки почнуться на початку 2019 року. Збірку моделі налагодять на заводі в Мічигані. Для цього в підприємство інвестують близько 1 млрд доларів.

Новинку побудують на новій алюмінієвій платформі, для зниження ваги. У моторну гамму увійде 3,0-літровий дизельний агрегат і 4,5-літровий двигун V6. Також очікується поява і бензинових моторів. Агрегати працюватимуть спільно з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post