Авто на єврономерах Автоновини

Фотофакт: ГАЗ-66 на єврономерах приїхав в Україну

Яких тільки автомобілів на єврономерах сьогодні не зустрінеш на українських дорогах. Однак ця машина втре носа навіть найкрутішим позашляховикам. Це ГАЗ-66, в народі «шишига», яка приїхала до нас з далекої Франції. Не вірите?

Доказ – фотографія, зроблена в смт. Слобожанське, Дніпропетровської області. Машину зловив на дорозі один з учасників відомого форуму Fototruck. Як видно, ГАЗ-66 на французьких номерах відноситься до раннього випуску, так як не має покажчиків поворотів на боковинах передка. Машина оснащена стандартним армійським кузовом-фургоном К66, але, правда, вже без фильтровентиляційної установки.

На лобовому склі заморського ГАЗ-66 можна побачити стікер про ТО. За словами автора фото, на фургоні нанесений напис французькою, однак він не встиг її розглянути.

А ось, що не пройшло повз його очей, так це напис над паливним баком з лівого борту: BENZIN 300 КM. Виходячи з того, що стандартний ГАЗ-66 комплектувався двома паливними баками ємністю по 105 л кожен, то одного з них цілком повинно вистачати на пробіг в три сотні кілометрів.

 

 

ДЖЕРЕЛО: autocentre.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook