CES-2018 Автоновини

З’явилася фотографія безпілотного автомобіля Panasonic

Фото: Jalopnik

У розпорядженні онлайн-видання Jalopnik виявилася перша шпигунська фотографія безпілотного автомобіля компанії Panasonic власної розробки. Передбачається, що новинка дебютує через кілька днів на виставці споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі.

Panasonic активно вкладає кошти в створення власних автомобільних проектів. Раніше повідомлялося, що японська компанія до 2022 року подвоїть інвестиції в розробку машин – з 1,3 трлн ієн до 2,5 трлн ієн (приблизно з 11,6 млрд доларів до 22,2 млрд доларів).

У листопаді 2017 року стало відомо, що Panasonic запустив випробування автомобілів з системами автоматичного управління. Тести, максимально наближені до реальних умов, стартували на заході Японії на шестикілометровому відрізку дороги в Ейхейдзі, префектура Фукуї.

Зокрема, інженери протестували ефективність роботи камер і сенсорів, що визначають місце розташування автомобіля і стежать за навколишнім оточенням. Плюс до всього, поведінка штучного інтелекту було перевірено на здатність справлятися з позаштатними ситуаціями, які виникають під час шляху.

Передбачається, що подібні транспортні засоби в майбутньому можуть виступити в ролі громадського транспорту на популярних туристичних маршрутах. Передбачається, що розроблений компанією Panasonic автопілот почне серійно застосовуватися на комерційному транспорті в 2022 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook