Автоновини

Відео: новий Mercedes G-Class долає важке бездоріжжя

Фото: Motor1

Компанія Mercedes-Benz опублікувала коротке відео, в якому показані випробування моделі G-Class нового покоління на позашляховій трасі. Крім того, німці назвали деякі технічні характеристики новинки, прем’єра якої відбудеться в середині січня.

В основу автомобіля ляже рама сходового типу і незалежна підвіска на двох поперечних важелях, спеціально розроблена інженерами Mercedes-AMG. Позашляховик оснастять дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач 9G-Tronic, що передає крутний момент на обидві осі в співвідношенні 40% на 60% на користь задньої. Позашляховик отримає три диференціали і понижуючий ряд, який працює на швидкостях до 40 км на годину.

Дорожній просвіт автомобіля виріс на 6 мм – до 241 мм, а максимальна глибина броду збільшилася на 10 см – до 70 сантиметрів. Кут з’їзду дорівнює 30 градусам, в’їзду – 31 градусу, а кут рампи склав 26 градусів.

Раніше в інтернеті з’явилися фотографії нового G-Class, судячи з яких позашляховик зовні буде сильно нагадувати попередника, хоча з технічної точки зору він вийде іншим автомобілем.

Новий Mercedes-Benz G-Class пройшов понад дві тисячі кілометрів випробувань на спеціальній позашляховій гірській трасі близько австрійського міста Грац. Виробництво новинки буде налагоджено там же – на підприємстві компанії Magna Steyr, де позашляховик випускається ось вже більше 40 років.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook