Автоновини

Toyota показала задню оптику нового Avalon

Фото: Toyota

Компанія Toyota розповсюдила тізер моделі Avalon наступного покоління, що дає уявлення про задню оптику автомобіля. Публічна прем’єра новинки відбудеться 15 січня в рамках Детройтського автосалону.

Нову Toyota Avalon побудують на модульному шасі TNGA, яке до 2020 року стане основою для більшості моделей японської марки. Завдяки цій архітектурі седан вийде довшим і ширшим, але при цьому легше попередника.

У моторну гамму увійде 2,5-літровий чотирициліндровий двигун, а також більш потужний агрегат V6 робочим об’ємом 3,5 літра. Перший буде працювати в парі з варіатором, а топовий двигун – з восьмиступінчастим «автоматом».

Крім того, буде доступна гібридна модифікація, до складу силової установки якої увійде 2,5-літровий мотор і електричний двигун. Сумарна віддача агрегатів складе 210 кінських сил.

Toyota Avalon наступного покоління буде пропонуватися з удосконаленим пакетом активних систем безпеки Toyota Safety Sense. Зокрема, туди увійдуть адаптивні фари головного світла, система дотримання рядності руху, а також функція попередження фронтальних зіткнень з можливістю розпізнавання пішоходів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook