Автоновини Женева-2018

SsangYong показав новий пікап для Європи

Фото: SsangYong

Компанія SsangYong опублікувала перше зображення нового пікапа Musso, що в перекладі означає «носоріг». Автомобіль офіційно представлять на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року. Новинка буде продаватися в Європі, де складе конкуренцію Mitsubishi L200.

Модель попереднього покоління продається в Китаї під назвою Rexton Sports. Автомобіль отримає 2,2-літровий дизельний мотор з чотирма циліндрами. Потужність агрегату складе 178 кінських сил. Клієнтам на вибір запропонують шестиступінчасту механічну коробку передач або «автомат» з такою ж кількістю ступенів.

Новинку побудують на базі моделі Rexton. Всі версії машини обладнають системою повного приводу. Пікап зможе перевозити до 1 050 кг вантажу в кузові, який має площу 2,04 квадратних метра. Автомобіль буде здатний буксирувати причіп вагою до 3000 кілограмів.

Що стосується позашляховика SsangYong Rexton нового покоління, то його прем’єра відбудеться в 2021 році. Розробкою дизайну новинки займеться ательє Pininfarina. Зараз проект нового Rexton відомий під внутрішнім позначенням C300.

На даний момент SsangYong і італійська дизайн-студія знаходяться під контролем однієї компанії – індійської Mahindra & Mahindra, яка придбала три чверті акцій Pininfarina приблизно за 170 млн доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook