Автоновини

Maserati відкликає півтори тисячі автомобілів

Напередодні Нового року італійський виробник люксових автомобілів Maserati оголосив чергову відкличну кампанію, яка стала п’ятою за 2017 рік. На цей раз він відгукується відносно невелика кількість автомобілів – майже півтори тисячі одиниць.

Причиною відкликання є виявлена ??проблема паливної магістралі, яка може привести до течі бензину на моторний відсік та виникнення пожежі. А як відомо, займання бензину приносить катастрофічні наслідки.

На ринку Сполучених Штатів відгукується 1406 одиниць седанів Maserati Quattroporte і Ghibli 2018 модельного року. В Канаді під відкликання потрапили всі моделі виробника в кількості 86 одиниць, які були випущені з 24 липня по 14 грудня 2017 року.

Також стало відомо, що в Північній Америці припинені продажі автомобілів Maserati, вироблених з 15 грудня 2017 року. Власників зазначених машин почнуть запрошувати в офіційні сервісні центри для заміни компонентів паливної магістралі двигуна з 9 лютого 2018 поточного року. До цього моменту їм рекомендують залишити свої транспортні засоби на стоянці.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook