Автоновини

Гіперкар за 1,9 мільйона доларів розбили на відео

Фото: Koenigsegg

Компанія Koenigsegg опублікувала невелике відео з краш-тестів гіперкара Regera. Всього машина була випущена тиражем у 80 екземплярів, за ціною від 1,9 млн доларів. У ролику показані різні види можливих зіткнень c машиною. Також на відео демонструється міцність кузова гіперкара. Для цього по ексклюзивному автомобілю наносять відразу серію ударів молотком.

Koenigsegg Regera оснащується гібридною силовою установкою, що складається з пятилитрового твін-тубо мотора V8, трьох електричних двигунів (один інтегрований в колінвал і два встановлені на задній осі). В сумі агрегати видають понад 1500 к.с. 2000 Нм крутного моменту.

Також автомобіль оснащується спеціальною трансмісією Koenigsegg Direct Drive (KDD), яка замінює традиційну коробку передач і створює прямий привід до задньої осі від двигуна внутрішнього згоряння. Технологія також використовує гідравлічну муфту для перетворення крутного моменту на середніх / високих швидкостях при швидкому розгоні.

Гіперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,8 секунди, а на розгін понад 400 км / г,  йде не більше 20 секунд. Максимальна швидкість перевищує 440 км на годину.

THANK YOU FOR 1 MILLON FOLLOWERS! Thats SMASHING! ?

Публикация от Koenigsegg (@koenigseggautomotive)

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook