Автоновини

Mazda оновила кей-кар Flair Wagon

Фото: Mazda

Компанія Mazda представила рестайлінгову версію кей-кара Flair Wagon. Автомобіль призначений виключно для японського ринку, де надійде в продаж у лютому наступного року. Новинка побудована на базі Suzuki Spacia 2018 року і практично повністю повторює цю модель. Ціни на модель починаються від 11 777 доларів.

Стандартна версія машини має такі ж габарити, як і дорестайлінгова модель. Новинку відрізняє лише виштамповка з боків кузова. Модифікація Flair Wagon Custom Style отримала іншу решітку радіатора і нову світлодіодну оптику.

В салоні машини встановлюється невеликий цифровий дисплей, спортивне рульове колесо і оновлена ??інформаційно-розважальна система. Водієві доступні система попередження про зіткнення і функція утримання автомобіля в смузі руху.

У рух машина приводиться за допомогою 660-кубового мотора потужністю 52 к.с. і 60 Нм (64 к.с. у версії Wagon Custom Style). Агрегат працює спільно з електродвигуном. Також до складу силової установки входить варіатор, опціонально клієнтам запропонують систему повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook