Автоновини Женева-2018

Audi розпочала виробництво подовженої версії Q2

Фото: Audi

Компанія Audi приступила до серійного виробництва спеціальної версії кросовера Q2 з подовженою колісною базою, повідомляє Sohu. Новинка призначена виключно для китайського ринку і з’явиться у продажу в наступному році. Швидше за все, у машини також трохи зміниться передня частина кузова.

Всі характеристики машини поки тримаються в секреті. Довжина європейської модифікації кроссовера становить 4190 мм, а ширина – 1790 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2600 міліметрів. Швидше за все, кросовер укомплектують 1,0-літровим бензиновим мотором. Потужність агрегату складе 116 кінських сил. Також в моторну гамму увійдуть 1,4 і 2,0-літрові бензинові двигуни. Всі агрегати будуть працювати спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з «роботом» S-tronic з двома зчепленнями. Крім цього, не виключається поява електричної модифікації машини.

Прем’єра стандартної версії компактного кросовера Q2 відбулася в березні 2016 року на автосалоні в Женеві. У модельному ряду німецького бренду новинка зайняла місце перед Q3. Кросовер побудували на укороченій платформі MQB. Таким чином Q2 став найменшим кросовером Audi. Споряджена маса автомобіля складає 1 205 кілограмів. Базову версію оснастили приводом на передні колеса, а за доплату доступна система повного приводу Quattro.

Пізніше Audi представила спортивну версію свого найменшого кросовера під назвою Edition # 1. Автомобіль отримав двобарвне забарвлення кузова. Автомобіль укомплектували 19-дюймовими колісними дисками, іншою решіткою радіатора, світлодіодною оптикою, накладками на пороги, заднім дифузором і видозміненими бамперами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook