Автоновини

Названо автомобілі, якими найбільше задоволені покупці

Фото: Tesla Model S

Американське видання Consumer Reports склало щорічний рейтинг автомобілів за рівнем задоволеності водіїв своєю машиною після покупки. Всього в список потрапили 10 моделей. Перше місце в рейтингу залишилося за Tesla Model S. Власники електрокара відзначили великий запас ходу в 378 км і швидкий час підзарядки (6 годин).

На другому місці – Porsche 911. Серед головних плюсів спорткара – два потужних бензинових мотора (370 і 420 кінських сил). Також власники відзначають розкішний салон машини і добру шумоізоляцію.

Замикає першу трійку Chevrolet Corvette. Високе місце в рейтингу спорткар зайняв завдяки 6,2-літровому бензиновому агрегату з віддачею 455 кінських сил. Алюмінієва конструкція машина забезпечує надійний захист і невелику вагу.

Фото: Porsche 911

Далі в рейтингу йдуть Lincoln Continental, Ford F-350, Mazda MX-5 Miata, Toyota Prius, Tesla Model X, Honda Odyssey і Dodge Challenger.

Також Consumer Reports підготував антирейтинг автомобілів за рівнем задоволеності водіїв своєю машиною. У ньому перше місце залишилося за Mercedes-Benz GLA. Найбільше власників цієї машини розчарувала робота автоматичної коробки передач. Також, на думку водіїв, робота інформаційно-розважальної системи стала більш складною, але тепер вона сумісна з Android Auto і Apple CarPlay. Крім цього покупці поскаржилися на погану шумоізоляцію.

Фото: Chevrolet Corvette

На другому місці Nissan Sentra. Власники машини заявили, що час розгону у цього автомобіля є одним з найбільш повільних в класі. Також нарікання викликала і робота підвіски Nissan Sentra.

Першу трійку замикає Acura ILX. Власники автомобіля залишилися незадоволені 2,4-літровим мотором. Також водії розкритикували шумоізоляцію і підвіску машини.

Крім цього в антирейтинг увійшли Chevrolet Trax, Nissan Versa Sedan, Dodge Journey, Infiniti QX60, Ford Transit Connect, Fiat 500 і Dodge Grand Caravan.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook