Автоновини Женева-2018

Mercedes вперше вивів на тести гібридний A-Class нового покоління

Фото: Motor1

Фотошпигунам вперше вдалося зняти хетчбек Mercedes A-Class нового покоління з гібридною силовою установкою. Знімки, які були зроблені в Швеції, були викладені виданням Motor1. За їхніми даними, запас ходу у новинки на одній електротязі складе 50 кілометрів. Прем’єра автомобіля повинна відбутися на автосалоні в Женеві в березні наступного року.

Новий A-Class побудують на модульній архітектурі MFA з передньою підвіскою типу Макферсон і багатоважелем ззаду. Використання нового шасі дозволить найменшому Mercedes трохи додати в розмірах, але в той же час стати легше попередника.

Дизайн машини буде виконаний в стилістиці концептуального седана Concept A, представленого навесні нинішнього року на Шанхайському автосалоні. Автомобіль отримає повністю цифрову приладову панель в стилі E-Class, хоча і буде поступатися в розмірах. Окремо розташований великий екран мультимедійної системи. Не виключається, що базової моделі отримають звичайну приладову панель.

Крім гібридної версії автомобіль буде доступний з 1,4-літровим бензиновим агрегатом, який розроблявся спільно з компанією Renault. Крім того, хетчбек буде пропонуватися з доробленими колишніми 1,6- і 2,0-літровими агрегатами. Базові мотори будуть працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, а для топових версій розроблять новий дев’ятидіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook