Автоновини Женева-2018

Kia cee’d нового покоління помітили без камуфляжу

Фото: hekoreancarblog

Фотошпигунам вдалося зняти серійну версію хетбек Kia cee’d. Знімки були викладені виданням The Korean Car Blog. На фотографіях, які були зроблені під час тестових випробувань в Південній Кореї, новинка представлена ??без камуфляжу. Прем’єра машини повинна відбутися в березні наступного року на автосалоні в Женеві.

Судячи зі шпигунських фотографій, автомобіль третього покоління отримає більш спортивний дизайн, нову решітку радіатора, інші бампери і видозмінену світлодіодну оптику. Серійна версія cee’d буде пропонуватися тільки у вигляді п’ятидверного хетчбека. Пізніше у машини з’явиться трьохдверна модифікація pro_cee’d і версія з кузовом “універсал”.

У Україні  на даний момент продається нинішнє покоління cee’d. Ціни на автомобіль починаються від 507 680 грн. Бажаючим придбати топову версію машини доведеться заплатити 650 560 грн.

На автосалоні у Франкфурті у вересні 2017 року Kia показала новий концепт під назвою Proceed. Прототип служить для демонстрації дизайну  нового покоління cee’d. Над зовнішністю новинки працювала європейська дизайн студія Kia. Самі розробники називають концепт «подовженим хот-хетч».

Кузов концепту, виконаний з карбону і пофарбований в колір Lava Red. Машина отримала 20-дюймові колісні диски, короткий передній звис і широкі колісні арки. Також прототип оснащується висувними ручками дверей, світлодіодною оптикою і фірмовою решіткою радіатора «ніс тигра».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook