Автоновини

Honda опублікувала перше зображення Insight нового покоління

Фото: Honda

Компанія Honda опублікувала перше тізерне зображення Insight третього покоління. Як повідомляє Auto Express, офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Детройті в січні. На мотор-шоу буде продемонстровано прототип майбутньої ??машини.

Серійна версія новинки займе місце між Civic і Accord в модельній гаммі японського бренду і надійде в продаж в США влітку 2018 року. Виробництво автомобіля налагодять на заводі Honda в Грінсбурзі (штат Індіана).

«Ви не повинні бути шанувальником електрифікації, щоб оцінити новий Insight. Це відмінна машина сама по собі, незалежно від того, що встановлюється у неї під капотом », – заявив генеральний директор американського підрозділу Honda в Хеніо Арканджелі.

Судячи по зображенню, дизайн новинки буде сильно відрізнятися від Insight нинішнього покоління. Автомобіль стане нагадувати спортивне чотирьохдверне купе, а не нинішній хетчбек. У рух машина буде приводитися за допомогою гібридної силової установки. Решта всіх технічних характеристик новинки поки тримаються в секреті.

Раніше компанія Honda представила гібридну версію свого кросовера CR-V. Зовні новинка практично не відрізняється від стандартної версії. До складу силової установки гібридного кросовера входить 2,0-літровий бензиновий мотор. Потужність агрегату становить 143 кінських сили. Двигун працює спільно з двома електромоторами. Сумарна потужність машини – 212 кінських сил.

Крім цього, компанія Honda презентувала нову технологію під назвою Power Manager. Це повністю інтегрована система передачі енергії. Технологія створена для включення електромобілів в інтелектуальну енергомережу. Розробка дозволяє збирати і розподіляти заряд по мережі між будинками, офісами і автомобілями, щоб збалансувати енерговитрати. Випробування нової системи повинні початися незабаром на заході Франції.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook