Автоновини Пекін-2018

Дизайн нового позашляховика Nissan розсекретили до прем’єри

Фото: Paultan

Фотошпигунам вдалося зняти новий позашляховик компанії Nissan, який побудують на базі пікапа Navara. На знімках, які були викладені видання Paultan, автомобіль представлений без камуфляжу. Судячи з шильдіку, новинка отримає назву Terra, а не Xterra або Paladin, як планувалося раніше. Прем’єра машини повинна відбутися на автосалоні в Пекіні в квітні наступного року.

Зовні позашляховик буде відрізнятися від пікапа більшою фірмовою радіаторною решіткою, вузькими фарами головного світла, зміненим капотом і хромованими корпусами зовнішніх дзеркал. Крім того, позашляховик отримає збільшені задні двері і бічні вікна. За попередніми даними, новинка буде доступна як з п’яти-, так і з семимісцевим салоном.

Nissan Terra отримає 2,3-літровий турбодизель мотор. Потужність агрегату складе 190 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати в парі з шестиступінчатою механічною коробкою або з семідіапазонним «автоматом». Клієнтам новинку запропонують як із заднім, так і з повним приводом.

Раніше повідомлялося, що назва Terra отримає перший електричний позашляховик Nissan. Машину побудують на базі електрокара Leaf другого покоління і відправлять у виробництво в найближчі кілька років. За попередніми даними, ціни на «зелений» позашляховик починатимуться приблизно від 45 тисяч доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook