X

Skoda випустила лінійку машин для екстрених служб

Фото: Skoda

Компанія Skoda представила нову лінійку машин, призначених для екстрених служб Чеської Республіки. До неї увійшли флагманські автомобілі Superb, кросовер Kodiaq, а також позашляховий універсал Octavia Scout.

Так, пожежникам, рятувальникам  запропонують кросовер Kodiaq, який їм підійде завдяки його багатофункціональності і високій прохідності.

Для поліцейських призначений універсал Superb в топовому виконанні, який оснащується найпотужнішим дволітровим турбомотором, запозиченим у хот-хетча Seat Leon Cupra. Двигун, який видає 280 к.с., дозволяє автомобілю розганятися з місця до 100 км / год за 5,8 секунди.

Крім того, Skoda створила Superb для кінологічних служб, обладнаних двома спеціальними склопластиковими кондиціонованими відсіками для перевезення тварин.

Нарешті, Octavia Scout перетворили в автомобіль швидкої медичної допомоги, який буде «ідеальним транспортним засобом для використання в сільській місцевості». Він має систему повного приводу, збільшений дорожній просвіт, а також вантажопідйомність в 645 кілограмів.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post