Автоновини

Audi A6 нового покоління отримає автопілот

Фото: Autocar

Компанія Audi оснастить A6 нового покоління технологією безпілотного управління, повідомляє Autocar. Система зможе брати на себе керування автомобілем на швидкостях до 60 км / год на автомагістралях і дорогах, де зустрічна смуга відокремлена огорожею. Активізується ця функція натисканням кнопки AI на центральній консолі.

Як тільки система більше не зможе керувати автомобілем, вона закликає людину знову включитися в процес. Аналогічна технологія вперше була продемонстрована на новій A8, яка була представлена ??на автосалоні у Франкфурті.

Судячи зі шпигунських фотографій, дизайн п’ятого покоління A6 буде нагадувати A4. Над зовнішністю новинки працював Марк Ліхтей, що став шеф-дизайнером бренду в 2014 році. Автомобіль, як і раніше, отримає версії Avant і Allroad. У моторну гамму автомобіля увійдуть чотирициліндрові бензинові двигуни і шестициліндрові дизельні агрегати. Також клієнтам запропонують гібридну модифікацію і, можливо, повністю електричну.

Прем’єра новинки повинна відбутися в першій половині наступного року. Головними суперниками автомобіля називаються BMW 5-Series і Mercedes E-Class. Автомобіль побудують на новій платформі. Завдяки цьому вага машини зменшиться на 100 кг в порівнянні з попередником.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook